Türkiye ve İrlanda İş Birlikli Sosyal Sorumluluk Projesi

TÜRKİYE VE İRLANDA İŞ BİRLİKLİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Öğretim Üyelerimiz Elif Karslı ve Aysel Sarıcaoğlu Tarafından Hazırlanan " Next Generation Teachers Co-Working for Refugee and Immigrant Communities in Turkey and Ireland" Projesi U.S. Department of State Tarafından Hibe Kazandı!

Eğitim Fakültemizin Fulbright mezunu öğretim üyeleri Elif Karslı ve Aysel Sarıcaoğlu’nun, Dublin City University, St. Patrick's College'dan Brian Ruane ile iş birliği içerisinde hazırladığı "Next Generation Teachers Co-Working for Refugee and Immigrant Communities in Turkey and Ireland" projesi U.S. Department of State tarafından hibe kazandı. Bir dönem sürecek olan bu proje, Turkiye ve İrlanda’daki eğitim fakültesi öğrencilerinin, eş zamanlı seminerler ile karşılıklı ziyaretlerde bulunarak mülteci ve göçmen çocukların yoğun olduğu okullarda sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmelerini sağlayacak.