1. Sınıf Öğrencileri Programını Seçiyor!

Tarih:  -

Konum:  TEDÜ Çok Amaçlı Salon

1. Sınıf Öğrencileri Programını Seçiyor !

Sevgili Öğrenciler (Öğretmenlik Programında öğrenim gören 1. Sınıf ve Hazırlık Sınıfı Öğrencileri) ve Sayın Veliler,

Bütün hayatınızı etkileyecek kararınızı verme aşamasındasınız. Program seçiminde yol gösterici olduğunu düşündüğümüz Program Tanıtımı Etkinliği'nin ikincisini 22 Haziran 2018 Cuma günü saat 10.00’da yapacağız. Etkinliğimizde Okul Öncesi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programlarının tanıtımları yapılacaktır. Bu etkinlikle, programlarla ilgili detaylı bilgi alabilecek ve merak ettiğiniz konularla ilgili sorular sorabileceksiniz.

Öğretmenlik programında öğrenim gören 1. sınıf ve hazırlık sınıfı öğrencilerimizi ve ailelerini etkinliğimize bekliyoruz.

Tarih ve saat: 22 Haziran 2018 Cuma, 10:00-12:00