EduAction 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği

ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ETKİNLİK

Eğitim Fakültesi öğretmenleri ve öğrencileri başta olmak üzere EduAction Topluluğu, 24 Kasım 2017 günü Saat 11.00’de Anıtkabir Protokol Etkinliği’ni gerçekleştirdi. EduAction Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İlmiye Edepli ve Sayın Korhan Şahin’in mozoleye çelenk bırakmasının ardından Sayın Edepli, Atatürk’ün bize bahşettiği Öğretmenler Günü’nün anlam ve önemini vurgulayan konuşmasını gerçekleştirdi. EduAction Topluluğu tarafından düzenlenen ve tüm gün boyunca devam eden Öğretmenler Günü Etkinliği,  Anıtkabir ziyaretinin ardından Kampüsümüzde devam etti. Günün anlam ve önemine uygun olarak Ahmet Ersan Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde, Köy Enstitüsü Mezunu Emekli Öğretmen Sayın Hüseyin Kızılırmak, TEDÜ’lülerle bir araya gelerek “Köy Enstitüleri ve Öğretmenlik Üzerine” konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Öğrenciler, merak ettiği soruları sorarak o dönemdeki eğitim hakkında bilgi edinme şansı buldu. Etkinlik, seminerin ardından müzik dinletisi eşliğindeki kokteyl ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

EduAction 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği 2

EduAction 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği 4