TEDÜ Eğitim Fakültesi ISAPP'ın Küreselleşme ve Ergenlik Konferansı'na Katıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi 21-24 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara Sheraton Otelde düzenlenen "The Adolescent in a Globalizing World" temalı International Society of Adolescent Psychiatrists and Psychologists (ISAPP)'ın bölge konferansına katıldı. Prof. Dr. Figen Çok'un düzenleme kurulunda görev yaptığı konferansta, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Petek Aşkar "Adolescence, Education and Globalisation" başlıklı paneli yönetti. Panelde küreselleşme, eğitim ve ergenlere yansımaları konusu çeşitli boyutlarıyla ele alındı. Prof. Dr. Figen Çok, konferans programında yer alan "Ergenlik ve Medya" panelini yönetti ve bu panelde "Ergenlik döneminde sosyal medya kullanımının facebook üzerinden incelenmesi" başlıklı bildiriyi sundu. Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Müge Çelik Örücü (Aslı Bugay, Petek Aşkar, Ece ManaTuna ve Figen Çok ile birlikte hazırladığı) "Assessing Reliability and Validity of The 10-Item Short Version of The Behavior Problems Scale Among Turkish High School Students" başlıklı bildiriyi sundu.