TÜBİTAK 2237-A: Eğitim Alanındaki Lisansüstü Öğrenciler İçin Bilimsel Araştırma Becerilerinin Geliştirilmesi

Eğitim Fakültemizin Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Sayın Dr. Öğretim Üyesi Sibel Akın'ın koordinatörlüğünü yürüttüğü ve TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı tarafından desteğe layık görülen "Eğitim Alanındaki Lisansüstü Öğrenciler İçin Bilimsel Araştırma Becerilerinin Geliştirilmesi" başlıklı proje 10-14 Eylül tarihlerinde TED Üniversitesi Eğitim Fakültesinde gerçekleştirildi.  Arş. Gör. Gizem Solmaz ve Arş. Gör. Anıl Kandemir'in da katkılarıyla gerçekleştirilen projede, Dr. Öğretim Üyesi Sibel Akın (TED Üniversitesi), Prof. Dr. Cennet Engin-Demir (ODTÜ), Prof. Dr. İnayet Aydın (Ankara Üniversitesi), Prof. Dr. Salih Çepni (Uludağ Üniversitesi), Dr. Öğretim Üyesi Çağla Öneren Şendil (TED Üniversitesi), Dr. Öğretim Üyesi Zerrin TOKER (TED Üniversitesi), Dr. Öğretim Üyesi Şerife Sevinç (ODTÜ), Dr. Öğretim Üyesi Ömer Çalışkan (Bozok Üniversitesi) ve Dr. Öğretim Üyesi Berat AHİ (Kastamonu Üniversitesi) eğitmen olarak yer alarak Ankara dışındaki farklı illerden gelen 30 lisansüstü öğrenci ile bir araya geldiler.