Aslı Bugay 2012 Araştırma Projesi Ödülü'nü Kazandı

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYEMİZ YRD. DOÇ. DR. ASLI BUGAY, "KOÇ-KAM 2012 ARAŞTIRMA PROJESİ ÖDÜLÜ"NE LAYIK GÖRÜLDÜ!

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aslı Bugay, "Kadına Yönelik Tutumu Yordayan Değişkenler" başlıklı araştırmasıyla, Koç Üniversitesinin disiplinler arası bir araştırma ve uygulama merkezi olan "Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KOÇ-KAM)"ın 2012 Araştırma Projesi Ödülü"nü kazandı.

KOÇ-KAM’ın amacı; toplumsal cinsiyet ve kadın araştırmaları konularındaki projeleri desteklemek, bu çalışmaları teşvik etmek, yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumsal cinsiyet konusundaki bilinci artırmaktır. Ödül alan araştırmalar, bağımsız bir bilim jürisi tarafından değerlendirilerek seçilmektedir.