Murat Günel Uluslararası Argümantasyon Tabanlı Bilim Eğitimi Konferası'nda!

Doç.Dr.Murat Günel

Doç. Dr. Murat Günel, 04-07 Şubat 2013 tarihleri arasında Güney Kore’nin Busan şehrinde Busan Ulusal Üniversitesi ve Iowa Üniversitesince düzenlenen Uluslararası Argümantasyon Tabanlı Bilim Eğitimi konulu konferansa katıldı. Konferansın düzenleme kurulunda da görev alan Dr. Günel, ülkemizde yürütülmekte olan proje bulgularını ve araştırma alanlarını sözlü bildiriler aracılığı ile katılımcılarla paylaştı.
Prof. Dr. Brian Hand, Prof. Dr. Jeonghee Nam ve Doç. Dr. Murat Günel konferansın özel kapanış oturumunda Türkiye, Güney Kore ve ABD’de argümantasyon ve düşünme becerilerine yönelik yürütülen boylamsal eğitim araştırmaları ve çalışmalardaki nitelik konusunda katılımcıların sorularını yanıtladılar.