Ana içeriğe atla

Eğitim Fakültesi Öğretmenler Günü Etkinliği


TEDÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından, Öğretmenler Günü kutlaması kapsamında 27 Kasım 2012 tarihinde saat 14.00-16.00 saatleri arasında “Öğretmenlik Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Geleceği” temalı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı bulunan okul yöneticileri, idareciler ve öğretmenler katılım gösterdi.

Etkinlikte TEDÜ Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TEDÜ Rektörü Prof. Dr. Öktem Vardar ve TEDÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Petek Aşkar açılış konuşmalarını yaptıktan sonra davetli konuşmacı TEDÜ Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı ve TEDMEM Direktörü Prof. Dr. Ziya Selçuk konuşmasını yaptı.

Prof. Dr. Petek Aşkar’ın yönettiği “Öğretmenlik Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Geleceği” konulu panele, Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü Sevinç Atabay, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadegül Akbaba Altun, Tınaztepe Lisesi Okul Müdürü Mustafa Cihan ve Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Serap Bircan panelist olarak katıldı.