24 Kasım Öğretmenler Günü Kapsamında Seminer Gerçekleştirildi!

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Eğitim Fakültesi ve EduAction Öğrenci Topluluğu işbirliğinde bir çevrimiçi seminer gerçekleştirildi. 24 Kasım Salı günü 20.00’da başlayan yayınımız, TED Üniversitesi Müzik Topluluğu üyelerinin müzik dinletisi ile açıldı. Ardından moderatörlüğünü TEDÜ Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Çağla Öneren Şendil’in üstlendiği seminerde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel “Atatürk’ün İzinde Hem Görevli Hem Gönüllü: Kendi Yaşam Örneğim” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Prof. Dr. Yüksel kendi yaşam yolculuğundan başlayarak, deneyimlerinden, çalışmalarından ve özellikle kız çocuklarının okula gidebilmesi için yaptıkları projelerden bahsetti. Ayrıca, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin yaptığı diğer projelerinden bahseden Prof. Dr. Ayşe Yüksel geleceğin eğitimci ve öğretmenlerine önemli bilgi ve tavsiyeler verdi. Bizlerin neler yapabileceğine dair önerilerde bulundu. Sunum sonrası yayın soru - cevap bölümü ile devam etti. Seminer bitiminde TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Belgin Ayvaşık ve TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak yayına katılarak Prof. Dr. Ayşe Yüksel’e ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında yapılan etkinlik ve kutlamaları 25 Kasım saat 20.00’da gerçekleşecek olan ‘’Zor Zamanlarda Öğretmen Olmak’’ Webinar Paneli ile devam edecek.