24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladık.

TEDÜ Eğitim Fakültesi ile EduAction Öğrenci Topluluğunun birlikte düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. İlk etkinlikte, topluluk öğrencileri ve Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının katılımıyla Anıtkabir ziyaret edilmiş, Topluluk Başkanı Neslihan Alakabak tarafından Anıtkabir şeref defteri imzalanmıştır. Öğleden sonraki etkinlikler, fotoğraf sergisinin açılışıyla başlamış, Girişimci ve Eğitim Gönüllüsü  Zeynep Dereli’nin “Benim Hikayem: Türkiye’de Eğitim Gönülllüğü ve Kadın Girişimciliği” başlıklı konferansıyla devam etmiştir. Etkinliklere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oya YERİN GÜNERİ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel KAVAK, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve öğrenciler katılmışlardır. Kutlama etkinlikleri kapanış kokteyli ile sona ermiştir.