Akreditasyon Ekibi Fakültemizi Ziyaret Etti

Fakültemiz, 2018 – 2019 öğretim yılında üç programın (okul öncesi öğretmenliği, sınıf öğretmenliği, rehberlik ve psikolojik danışmanlık) akreditasyonu için Eğitim Fakülteleri Programlarını  Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği’ne (EPDAD) başvurmuştu. EPDAD Değerlendirme Ekibi, 24-26 Aralık 2018 tarihleri arasında Fakültemizi ziyaret etmiş, inceleme, gözlem ve görüşmelerde bulunmuştur. Değerlendirme Ekibinde EPDAD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cemil Öztürk gözlemci üye olarak bulunmuştur. Değerlendirme ekibi şu üyelerden oluşmuştur: Prof. Dr. Mehmet Gültekin (Anadolu Üniversitesi / Ekip Başkanı), Prof. Dr. Berrin Akman (Hacettepe Üniversitesi), Doç. Dr. Canay Demirhan İşcan (Ankara Üniversitesi), Doç. Dr. Mehmet İnan (Marmara Üniversitesi), Doç. Dr. İlhan Yalçın (Ankara Üniversitesi), Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Ölçü Dinçer (Erciyes Üniversitesi) ve Bilge Demir (Öğrenci temsilcisi / İstanbul Aydın Üniversitesi). Değerlendirme sürecinin Ocak 2019’da tamamlanması beklenmektedir.