Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantısı TEDÜ’de Gerçekleşti...

TED Üniversitesi, fakülte-okul iş birliği çerçevesinde yürütülen öğretmenlik uygulaması dersleri ile ilgili sorunların tartışılması ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi amacıyla Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya ev sahipliği yaptı. Düzenlenen toplantıya Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Uygulama Koordinatörü, TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Belgin Ayvaşık, TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak, eğitim fakültesi dekanları, dekan yardımcıları ve uygulama koordinatörleri katıldı. Toplantıda katılımcılar süreçle ilgili deneyimlerini aktardılar ve sürecin iyileştirilmesine yönelik notlar alındı.