Aramıza yeni katılan öğr. elemanlarımıza hoşgeldin dedik..

TEDÜ Eğitim Fakültesi ailemize katılan yeni öğretim elemanlarına hoşgeldin demek ve yakın zamanda Doçentlik ünvanını alan Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Adile Gülşah Saranlı'nın bu güzel haberini kutlamak için bir araya geldik. Yeni dönemde Eğitim Bilimleri Bölümüne Dr. Öğr. Üyesi Elif Öztürk ve Dr. Öğr. Üyesi Münevver İlgün Dibek, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Pelin İrgin, Dr. Öğr. Üyesi Sinem Sonsaat ve Ar. Gör. Ayşe Gül Özay, Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalına ise Ar. Gör. Zehra Yeler ve Ar. Gör. Bünyamin Atay akademik kadromuza dahil olmuşlardır. TED'in simgesi olan meşale rozetlerinin kendilerine takdim edilmesi ile kutlama törenimiz devam etmiştir.