“Chain Reaction: A Sustainable Approach to Inquiry Based Science Education” Projesi Başladı!

Chain Reaction

Türkiye yürütücülüğünü Üniversitemizin yaptığı FP7 çerçeve programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen “Chain Reaction: A Sustainable approach to Inquiry Based Science Education” projesi, 1 Haziran 2013 tarihinde resmi olarak başladı.

Proje, İngiltere, Slovenya, Slovakya, Bulgaristan, İtalya, Fransa, Ürdün, Yunanistan, Almanya, İrlanda, Gürcistan ve Türkiye ile birlikte 12 ülkeden oluşan konsorsiyum tarafından gerçekleştirilecek. TEDÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Günel’in yürütücülüğünü yaptığı projede, Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümümüzden Araştırmacı Kutlu Tanrıverdi, proje asistanı görev almakta. 3 yıl sürecek olan proje, toplam 3,6 milyon avro bütçeye sahip.