Danışman Akademisyenlik Uygulaması Değerlendirme Paneli yapıldı...

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün fakülte-okul işbirliğinin geliştirilmesi çerçevesinde başlattığı “Danışman Akademisyenlik  Uygulaması” Projesinin tanıtımı dün yapılmıştır. MEB Şûra Salonunda yapılan ve 500’ün üzerinde okul müdürünün katıldığı toplantı, tanıtım videosu gösterimi ve iyi örnekler sunumunun ardından panel ile devam etmiştir. Danışman Akademisyenlik Uygulamalarının değerlendirildiği panele Prof. Dr. İnayet AYDIN (Moderatör - Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi), Prof. Dr. Yüksel KAVAK (TEDÜ Eğitim Fakültesi Dekanı), Prof. Dr. Mahmut SELVİ (Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı) ve Prof. Dr. Sadegül AKBABA ALTUN (Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı) katılmışlardır. Konuyla ilgili çalışmalar öğleden sonra TEDÜ’nün ev sahipiliğindeki çalıştay  ve Eğitim Fakültesi Öğretim üyeleri Dr. Zerrin TOKER ve Dr. Seçil YÜCELYİĞİT’in katılımıyla devam etmiştir. Çalıştayı Ankara Milli Eğitim Müdürü Harun FATSA ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet ÇALIŞKAN da ziyaret etmiştir.