Eğitim Fakültemiz en genç ziyaretçilerini ağırladı.

18 Mart Cuma Günü, TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü olarak Çekirdek Bilkent Yuva'nın "Kiraz Çekirdekleri"ni ağırladık.

Eğitim Fakültemizin Okul Öncesi Eğitimi Bölümü öğrencileri, Burcu Asena hocamızın katkılarıyla, Çekirdek Bilkent Yuva 5 yaş grubunu üniversitemizde misafir ederek küçüklerle “üniversite nedir?” sorusunun cevabını aradılar. Ziyaretçilerimiz Mimarlık Fakültesi, kütüphane, yemekhane yolculuklarının ardından büyüklerin kahve içtikleri kafeteryamızda, “Üniversite Nasıl Bir Yerdir?” konulu resimlerini yaptılar ve Dekanımız Sinan Olkun'un odasına giderek Sinan Hoca'nın usta cetveliyle sorduğu şekilleri tahmin etmeye çalıştılar.

Misafirlerimizle birlikte bizler çok mutluyduk. Çekirdek yuva yöneticilerine teşekkür ediyoruz.