Eğitimin Sigortası:Öğretmenlerimiz Projesi'nin yeni dönem seminerleri başladı!

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Eğitim Derneği işbirliği ile Zurich Vakfı ve Zurich Türkiye destekleriyle yürütülen “Eğitimin Sigortası: Öğretmenlerimiz Projesi” yeni dönem çalışmaları, 53 ilden 385 kadın köy öğretmeninin  katılımıyla Antalya’da başladı. Köylerdeki kadın öğretmenlerinin güçlendirilmesi amacıyla yürütülen projenin bu etabında  14 – 19 Kasım 2021 tarihleri arasında kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik bir program uygulanacaktır.  Projenin açılış toplantısına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı  Prof. Dr. Petek AŞKAR, TED Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU, Zurich Sigorta Genel Müdür Başyardımcısı Esra BOZKURT, TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel KAVAK, sosyal komite üyeleri ve kursiyerler katılmışlardır.