Ana içeriğe atla

EPDADOK Kalite Gönüllüsü Öğrencilerle Buluşuyor!

Tarih:  Date

 

Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği Öğrenci Komisyonu (EPDADOK) yükseköğretimin en önemli paydaşı olan öğrencilerin yükseköğretimde kalite ve akreditasyon süreçlerine katılımını sağlamak, akreditasyon bilinci ve kalite kültürünün yükseköğretim öğrencileri arasında yaygınlaştırmak amacıyla bir webinar serisi gerçekleştirmektedir.

11 Haziran Cuma saat 20.00-21.00’de yapılacak webinarda Prof.Dr Cemil ÖZTÜRK-EPDAD Başkanı ve Prof. Dr Yüksel Kavak -TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı davetli konuşmacılardır.

1.Oturum: 11 Haziran Cuma saat 20.00'de 30 dakika sürecek şekilde Prof.Dr Cemil ÖZTÜRK ( EPDAD Başkanı) ile birlikte EPDAD'ın Amacı ve Vizyonu konusu hakkında Prof. Dr Dinçay KÖKSAL (EFAK Yönetim Kurulu Başkanı) moderatörlüğünde gerçekleşecektir.

2. Oturum: 11 Haziran Cuma saat 20.30'da 30 dakika sürecek şekilde Prof.Dr Yüksel KAVAK (TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı) ile birlikte ''Eğitim Fakültelerinde Akreditasyonun Önemi'' konusu hakkında Prof.Dr Dinçay KÖKSAL (EFAK Yönetim Kurulu Başkanı) moderatörlüğünde gerçekleşecektir.

Webinara katılım için aşağıdaki linkten kayıt yaptırabilirsiniz.
Webinar Kayıt formu:
https://docs.google.com/forms/d/1lh00C_l6j0EtPJ9dQezGzn4a08FfouYm6zL6QqZFdr8/edit