Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Duyurusu!

TEDÜ Sınıf Öğretmenliği Programı, kurulduğundan beri öğretmen adaylarını Erasmus Programı çerçevesinde Avrupa’daki çeşitli üniversitelerle buluşturmaktadır. Bu amaçla, TEDÜ Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından 26 Kasım Cuma günü 18.00-19.00 saatleri arasında Zoom üzerinden Sınıf Öğretmenliği Programı öğrencilerine bir Erasmus Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir. Bu bilgilendirme toplantısında Dr. Kübra Çelikdemir Erasmus Programına başvuru koşulları ile ilgili bilgi verecek, arkasından Erasmus programını henüz tamamlamış öğretmen adaylarımızdan Meriç Elmas ve şu anda Erasmus öğrenimine devam eden Haşim Burak Ersoy deneyimlerini bizimle paylaşacaktır. Zoom linki pazartesi günü sizlerle paylaşılacaktır.