Fakülte-Okul İş Birliği Toplantısı

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 28 Haziran 2018 Cuma günü öğretmenlik uygulaması dersleri kapsamında iş birliği yapılan uygulama okullarından paydaşlarla bir toplantı düzenledi. Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilisi Sayın Yılmaz Yıldırım‘ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda uygulama sürecinin işleyişine dair dönem sonu değerlendirmeleri yapıldı ve uygulama esaslarına ilişkin yeni yönerge katılımcılarla paylaşıldı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksek Kavak açılış konuşmasında genel olarak öğretmen eğitiminde fakülte-okul iş birliği, özel olarak da öğretmenlik uygulaması dersleri ve uygulama okullarıyla işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, yeni yönerge düzenlemesi ve okullarla işbirliği konularında sağlamış olduğu destekler için Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti. TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak gelecek yıllarda okullarla ortaklık ve işbirliğinin daha da güçlendirileceğini belirtti.