Mektebim Koleji TEDÜ Eğitim Fakültesi'nde...

Mektebim Koleji 10 ve 11. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri 19 Mart 2019 Salı günü TED Üniversitesi Eğitim Faküktesi'nin konuğu oldular. Toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak, adaylara hoşgeldiniz diyerek öğretmenlik mesleğinin önemi ve değeri hakkında kısa bir konuşma yaptı. Eğitim Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Voltan Acar'ın koordinasyonunda gerçekleşen ziyaret süresince öğrencilere Eğitim Fakültemizin tüm bölümlerinin tanıtımları yapıldı ve genel olarak üniversitemizin olanakları hakkında bilgi verildi. TEDÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerimizden Arda Aydın, Elif Cemre Önler, Feyha Yamak, Merve Yağar, Merve Yavuzcan, Nilay Ülker ve Sena Nur Erhan üniversitemizdeki deneyimlerini konuklarımızla paylaştılar. Tanıtım programımız üniversitemizin fiziki ortamları ile ilgili bilgilendirme amaçlı gezi ile son buldu.