Ana içeriğe atla

Öğretmenler Günü Programı Kapsamında Çevrimiçi Panel Gerçekleştirildi!

Tarih:  Date

 

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Eğitim Fakültesi ve EduAction Öğrenci Topluluğu işbirliği ile 25 Kasım Çarşamba günü 20.00’da “Zor Zamanlarda Öğretmen Olmak” başlıklı çevrimiçi panel gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü TEDÜ Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Ar. Gör. Ayşegül Aracı İyiaydın’ın üstlendiği panelde TEDÜ Eğitim Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans programı öğrencileri ve aynı zamanda farklı illerde öğretmenlik mesleğini sürdürmekte olan Gözde Özer, İmraniye Demir Karakoç, Nagehan Öztürk, Özden Özlem Karagöl sunumlarını gerçekleştirdiler. Panel konuşmacıları; meslek hayatları boyunca yaşadıkları deneyimleri, sorunları, karşılaştıkları zorlukları ve nasıl çözüme ulaştıklarını katılımcılarla paylaştılar ve öğretmen adaylarına önerilerde bulundular. Seminer bitiminde TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak yayına katılarak konuşmacılara, yayın moderatörüne ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı kapsamında, 23 Kasım’da Anıtkabir ziyareti ile başlayan ve 3 gün devam eden etkinlikler, 25 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilen ‘’Zor Zamanlarda Öğretmen Olmak’’ Webinar Paneli ile sona ermiştir.

TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Belgin Ayvaşık’a davetimiz kabul ettiği için, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak’a ve EduAction Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Tülin Haşlaman’a her üç etkinlikte gösterdikleri destekler için teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız. 24 Kasım’da gerçekleşen seminerde moderatörlük yapan Dr. Öğr. Üyesi Çağla Öneren Şendil Hocamıza ve 25 Kasım’da moderatörlük yapan Ar. Gör. Ayşegül Aracı İyiaydın’a teşekkür ederiz. Etkinliklerin organizasyonunda destek veren Sosyal Kültürel İşler Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz. Son olarak, etkinliklerin gerçekleşmesi için özveri ile çalışan EduAction ekibi üyeleri Ali Keskin, Ceren Hilal Şahin, Esra Bakır, Gizem Nur Göz, İzel Kabadayı, Merve Özateş ve Neslihan Alakabak’a teşekkür ederiz.