Ana içeriğe atla

Öğretmenlere Yönelik Seminerler Dizisi

Tarih:  Date

 
  
 
 
 
Öğretmenlere Yönelik Seminerler Dizisi
Başkent Öğretmen Atölyeleri Ankara Milli Eğitim Müdürlüğünün bir projesidir. TEDÜ Eğitim Fakültesi de Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokol kapsamında 2019 yılından beri bu projeye destek sağlamaktadır. Projenin amacı, öğretmenlerin sürekli mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sunmaktadır. 
Atölyeler kapsamında, Fakültemizin işbirliği protokolü imzaladığı İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve okullar, Rehberlik Araştırma Merkezleri ve Fakültemiz akademisyenlerinin Danışman Akademisyenlik hizmeti sunduğu okullara  öncelik verilmekle birlikte kontenjan dahilinde  İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan tüm öğretmenlere ve idari kadroya yönelik etkileşimli seminerler ve uygulamalı atölyeler düzenlenmektedir.  2022 yılının Şubat ayında da seminerlerimiz devam edecektir. 
*Zoom üzerinden gerçekleştirilecek etkinlik için kayıt linki tabloda verilmiştir.
TED Üniversitesi, Eğitim Fakültesi’nin toplum hizmetleri anlayışı çerçevesinde, seminerlerimiz herkese açık ve ücretsizdir. 
Seminerle ilgili bilgi aşağıda sunulmuştur.
Kontenjan sınırlaması olan bu seminere katılmak için kayıt yaptırmanız gereklidir. Seminere aşağıdaki tabloda sunulan link aracılığıyla kayıt olabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra ilettiğiniz mail adresine gelen Zoom linki ile seminere katılım sağlayabilirsiniz.
Başkent Öğretmen Atölyeleri Şubat Ayı Takvimi
Semineri veren Akademisyen
Seminer Konusu
Hedef Kitle
Seminer Tarihi
Seminer Saati
Seminer Yeri
Dr. Öğr. Üyesi Berrin Genç ErsoyTürkçe Öğretiminde Etkili Teknoloji KullanımıSınıf Öğretmenleri7.02.202215.00-17.00
Çevrimiçi
tedu.zoom.us
Türkçe Öğretiminde Etkili Teknoloji Kullanımı