Program Çalışmaları için Özel Okul Yöneticileriyle Buluştuk....

Fakültemiz yeni lisans programı geliştirme çalışmaları kapsamında, dış paydaşlarla görüşmelerimiz devam etmektedir. Bu bağlamda  22 Ocak 2021 günü Ankara’daki bazı özel okul üst düzey yöneticileriyle bir  toplantı yapılmıştır.  Toplantıya, Sevinç Atabay (TED), Dr. Seva Demiröz (Arı Okulları), Mirkan Aydın (Nesibe Aydın Okulları), Gökhan Ünver (Beştepe Koleji), İbrahim Gündüz (ABC Okulları) ve fakültemiz yöneticileri ile bir grup öğretim üyemiz katılmıştır.  Görüşmede,  iyi bir öğretmenin sahip olması gereken özellikler, Türkiye’deki öğretmen eğitimi programları ve uygulamaları, TEDÜ Eğitim Fakültesi mezunlarına ilişkin değerlendirmeler ele alınmıştır. Toplantıdaki tartışmalar,  yeni program geliştirme çalışmalarımız için önemli girdiler sağlayacaktır. Değerli zamanlarını bize ayıran ve görüşlerini bizimle paylaşan Sayın eğitim yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.