Program Çalışmaları için TED ve Ankara Koleji Yöneticileriyle Bir Araya Geldik...

Fakültemiz yeni lisans programı geliştirme çalışmaları kapsamında, dış paydaşlarla görüşmelerimiz sürmektedir. Bu bağlamda 20 Ocak 2021 günü yapılan toplantıya, TED Genel Merkezi üst düzey yöneticileri Şule Akalın, Aysun Harvetioğlu, İK yöneticisi Betül Açıkalın ve Ankara Koleji Okul Müdürleri Ayşe Nalan Kaskan, Melek Kocatüfek ve Nazlı Deniz Yiğit ile fakültemiz yöneticileri ve bir grup öğretim üyesi katılmıştır. Toplantıda, Türkiye’deki öğretmen eğitim programlarının değerlendirilmesi, mezunlarımıza ilişkin değerlendirmeler, uygulama çalışmaları ve iyi bir öğretmenin sahip olması gereken yeterlikler üzerinde durulmuştur. Toplantıdaki tartışmalar, yeni program geliştirme çalışmalarımız için önemli dönütler sağlamıştır.