Program Çalışmaları için Velilerle Buluştuk....

Eğitim Fakültesi yeni öğretim programı geliştirme  çalışmaları kapsamında, dış paydaş görüşmeleri çerçevesinde  25 Ocak 2021 tarihinde anne-babalarla görüştük.

Ankara’daki çeşitli devlet okulları ve özel okullarda çocukları eğitim gören veliler iyi bir öğretmenin sahip olması gereken özellikleri ve çocuklarının öğretmenlerinin güçlü ve gelişime açık yönlerini kendi deneyimleri kapsamında bizlerle paylaştılar. Bir öğretmen yetiştirme programında olması gereken özelliklerin de ifade edildiği toplantıdan elde edilen veli görüşleri diğer paydaşların görüşleriyle birlikte harmanlanmak üzere program geliştirme sürecimiz için değerli bir girdi oluşturacaktır. Değerli zamanlarını bize ayırarak görüşlerini bizimle paylaşan sayın velilere çok teşekkür ediyoruz.