TED Üniversitesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Arasında İşbirliği

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Okul Öncesi Eğitimi Anabililm Dalı’nın öncülüğünde, TED Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı arasında bir işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan bu protokolle, GSB bünyesinde yer alan Kreş ve Gündüz Bakımevi ile TEDÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı arasında kurumsal işbirliği kapasitesini güçlendirmek ve daha nitelikli bir eğitime ve öğretmen yetiştirmeye destek sağlamak amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda GSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin çocuklara 48. aydan itibaren kurumlarında iki dille eğitim vermeye başlama planlamalarına Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı olarak destek vermeyi, GSB Kreş ve Gündüz Bakımevi ise yaz aylarında okul öncesi eğitimi programı öğrencilerine uygulama fırsatı sunmayı hedeflemektedir. Protokolü TED Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ile GSB Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Akif Bağır imzalamışlardır. İmza törenine Eğitim Fakültesi Dekanı ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ile GSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Jülide Karkaş da katılmıştır.