Temel Eğitim Öğretmenlerinin Mesleki Gelişim Eğitimi ve Çalışmaları

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Temel Eğitim Öğretmenlerinin Mesleki Gelişim Eğitimi ve Çalışmaları kapsamında Çankaya İilçesindeki temel eğitim öğretmenleri ile bir araya geliyor. 11- 29 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan seminerler dizisinde TEDÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü, ilçe öğretmenlerine farklı konularda eğitimler verecek. İlk eğitim semineri Doç. Dr. Murat Günel tarafından 11 Haziran 2012 tarihinde sınıf öğretmenleri ve okul öncesi öğretmenlerine yönelik olarak Ankara Fen Lisesi konferans salonunda yapıldı. “Zaman Yönetimi” konusunda yapılan seminerde, kişisel gelişim alanları da göz önünde bulundurularak gerçekleştirildi.