TEDÜ PDR Programı Öğretim Üyeleri 20. Uluslararası PDR Kongresi'nde

TED Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlileri 20. Uluslararası PDR Kongresi'ne aşağıdaki bildirilerle katılmışlardır.

Prof. Dr. Nilüfer Voltan Acar

Bitirilmemiş İşler ile Affetme Arasındaki İlişkilerin Yol Analizleri Aracılığı ile İncelenmesi”

”Güncel Nörobilim Çalışmaları Çerçevesinde Gözlemsel Öğrenmenin Grupla Psikolojik Danışmadaki Rolü”

”VAM Modeline Dayalı Grupla Psikolojik Danışmanın Bireylerin Bitirilmemiş İşleri Üzerine Etkisi”