Üstün Yeteneklilere Yönelik Öğretim Stratejileri Seminerleri

Üstün Yeteneklilik Eğitimi, Eğitim Programcılığı, Öğretim Yöntem ve Stratejileri ve Eğitim Programı Değerlendirme gibi alanlarda uzmanlığı olmasının yanı sıra, araştırmacı kimliğiyle de bilinen Sn. Dr.Tünay Özçelik, birer hafta arayla "Üstün Yeteneklilere Yönelik Öğretim Stratejileri" konu başlığı altında iki ayrı seminer gerçekleştirdi. 15 Mart Perşembe günü gerçekleşen birinci buluşmada, genel olarak üstün yeteneklilik kavramının teorik olarak nasıl algılanması gerektiği ve kapsamına odaklanan Dr. Özçelik, 22 Mart tarihli seminerinde ise katılımcı öğrencilerle birlikte öğretim tekniklerinin sınıf ortamına entegrasyonuna ilişkin uygulamalı bir gösterimde bulundu. TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak katılımları ve emekleri için hocamıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, ileriki dönemlerde kendisini yeniden aramızda görmeyi temenni edip çalışmalarında başarılar diliyoruz.