Uygulama Okulları ile Toplantı...

Fakülte-Okul İşbirliği çalışmaları kapsamında TEDÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Aksoy, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Voltan-Acar, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Belgin Aydın, Sınıf Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tülin Haşlaman, Matematik Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Toker ve Okul Öncesi Eğitimi öğretim üyelerinden Dr. Çağla Öneren Şendil hocalarımızın katılımı ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda öğrencilerimizin uygulama dersleri kapsamında gittiği uygulama okullarının okul psikolojik danışmanları ile bir araya gelen hocalarımız, gösterdikleri destekten ötürü kendilerine teşekkür edip bazı değerlendirmelerde bulundular.