Yeni Öğretim Yılına Merhaba Dedik!

2020-2021 Güz dönemine COVID-19 gölgesinde sosyal mesafeli olarak yaptığımız kutlama ile merhaba dedik. Bu törende öncelikle fakültemizde göreve başlayan hocalarımıza hoş geldin dedik. Aramıza bu güz döneminde katılan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim dalı öğretim üyeliği ve Rektör Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Oya Yerin Güneri’ye rozetlerini Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak takdim etmiştir. Ardından, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalına katılan Dr. Öğr. Üyesi Özlem Canaran ve Öğr. Gör. Arzu Kanat Mutluoğlu’na rozetlerini Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Belgin Aydın, son olarak Matematik Eğitimi Anabilim Dalında göreve başlayan Dr. Öğr. Üyesi Emine Gül Çelebi İlhan’a rozetlerini Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Toker takdim etmiştir. Ayrıca İngiliz Dili Eğitimi Anabilim dalı Araştırma Görevlilerinden Ayşe Gül Özay’ın ODTÜ İngiliz Dili Öğretimi bölümünde yüksek lisans derecesini başarıyla tamamladığı duyuruldu ve Dr. Öğr. Üyesi Erdem Aksoy tarafından kendisine bir hediye takdim edildi. Aramıza yeni katılan hocalarımıza bir kez daha hoş geldiniz diyor ve tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir güz dönemi diliyoruz.

Prof. Dr. Yüksek Kavak and Prof. Dr. Oya Yerin Güneri

Prof. Dr. Belgin Aydın ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Canaran