Adile Gülşah Saranlı 3. Türkiye Üstün Yetenekli Çocuklar Kongresi'nde!

Dr. Saranlı Çalıştayda

YRD. DOÇ. DR. ADİLE GÜLŞAH SARANLI 3. ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR KONGRESİ'NE KATILDI!

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Adile Gülşah Saranlı, 14-16 Kasım 2012 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi tarafından düzenlenen 3. Üstün Yetenekli Çocuklar Kongresi'ne çalıştay ve sunumlar ile katılım gösterdi. Dr. Saranlı kongrede, "Ulusal ve Uluslararası Yaklaşımlarla Üstün Yeteneklilerde Aile Eğitimi Uygulamaları" isimli bir çalıştay gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra, "Okul Öncesi Dönemdeki Üstün Potansiyelli Çocuğun Üstün Yetenekliler Pedagojisiyle Keşfi ve Desteklenmesi" ile "Üstün Yetenekli Çocukların Ailelerinin Eğitim İhtiyaçlarını Belirlemeye Yönelik Bir Analiz Çalışması" başlıklı sözel sunumları gerçekleştirdi.