Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi Heyeti Üniversitemizi Ziyaret Etti

Tarih:  Date -

Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cafer Caferov Ve Beraberindeki Heyet Üniversitemize Ziyarette Bulundu

Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cafer CAFEROV ve beraberindeki heyet, TEDÜ Eğitim Fakültesi ile çeşitli konularda işbirliği yapmak üzere Rektörümüz Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU ile üniversitemizde bir araya geldi. Yapılan toplantıda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel KAVAK, eğitim fakültesi bölüm başkanlarımız ve Öğretme ve Öğrenme Merkezi Koordinatörümüz yer aldı.

Toplantıda Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cafer CAFEROV’la bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU, yapılması planlanan iş birliklerinin her iki üniversiteye de çok büyük katkılar sağlayacağını ve bir an önce hayata geçirilmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Ankara’ya çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla büyük bir ekiple geldiklerini belirten Prof. Dr. Cafer CAFEROV, Rektörümüz Prof. Dr. İHSAN SABUNCUOĞLU ve Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yüksel KAVAK ile daha önce Bakü’de bir araya geldiklerini, bugünkü görüşmelerde ise iki üniversite arasındaki işbirliği planını daha ileri seviyeye çıkarmayı planladıklarını ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı ile Azerbaycan’ın 3. Cumhurbaşkanı merhum Haydar ALİYEV’in doğumunun 100. Yılı olması sebebiyle TED Üniversitesi ve Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi’nin ortak bazı etkinlikler düzenlemek istediklerini dile getirdi.