Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında "Bilim Cumhuriyeti Matematikçileri" semineri düzenlendi.

maths-up

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz Maths-Up Topluluğu tarafından düzenlenen ve bölüm başkanımız Dr. Çiğdem Alkaş Ulusoy ve MATHS-UP topluluk danışmanı Dr. Elif Medetoğlulları’nın katılımıyla gerçekleşen seminerde, Ankara Üniversitesi Dil Ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nden Prof. Dr. İnan Kalaycıoğulları "Bilim Cumhuriyeti Matematikçileri" başlıklı konuşmasını gerçekleştirmiştir.

Sayın Kalaycığulları, okulumuz öğretim üyelerinin ve öğrencilerinin katıldığı bu seminerde dinleyicilere Cumhuriyet Dönemi'nde Matematik bilimi ve eğitimine yön veren bilim insanları ve çalışmalarından bahsetmiştir.