Dr. Öğr. Üyesi Özlem Erden-Başaran ve Dr. Öğr. Gör. Merih Uğurel-Kamışlı Alumni Engagement Innovation Fund ödülünü kazandı!

Tarih:  Date -

‘'Sürdürülebilir Barışı Teşvik Etmek için Öğretmenlere Kültürlerarası İletişim Eğitimi'' adlı projeleri ile 2022 Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF) hibe yarışmasını kazanan Fulbright Bursiyerleri, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Özlem Erden Başaran ve Öğretim Görevlisi Dr. Merih Uğurel Kamışlı'yı başarılarından ötürü tebrik ediyoruz. Bu proje kültürlerarası iletişim farkındalığını artırmak ve farklı altyapılardan öğrencilere yönelik öğretmenlik uygulamalarını geliştirmeyi amaçlamaktadır.
Dr. Özlem Erden Başaran ve Dr. Merih Uğurel Kamışlı proje detaylarını Rektörümüz Prof. İhsan Sabuncuoğlu, Amerikan Büyükelçiliği Elçi-Müsteşar Viraj M. LeBailly, Kamu Diplomasisi Ateşesi Aryani Manring, Elçilik Mezun Programları Koordinatörü Ersin Dur, ve üniversitemizdeki Fulbright ve Amerikan Programları bursiyer hocalarımızla paylaştı. Hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Görsel kaldırıldı.