Dr. Tünay Özçelik tarafından yürütülen "Özel Eğitim ve Kaynaştırma” dersi kapsamında, TEDÜ Eğitim Fakültesi lisans öğrencileri ile II. Özel Eğitim Materyal Geliştirme Şenliği düzenlenmiştir.

Dr. Tünay Özçelik tarafından yürütülen "Özel Eğitim ve Kaynaştırma” dersi kapsamında,  TEDÜ Eğitim Fakültesi lisans öğrencileri ile II. Özel Eğitim Materyal Geliştirme Şenliği düzenlenmiştir.

Tarih:  Date -

Dr. Tünay Özçelik tarafından yürütülen "Özel Eğitim ve Kaynaştırma” dersi kapsamında, TEDÜ Eğitim Fakültesi lisans öğrencileri ile Ziraat Mühendisleri Ortaokulu ve Cebeci Ortaokulundan özel gereksinimli öğrencilerin katılımıyla II. Özel Eğitim Materyal Geliştirme Şenliği düzenlenmiştir. 30 ortaokul 5,6,7,8. Sınıf düzeyinde öğrenci ve 150 öğretmen adayının bir araya geldiği şenlikte, özel gereksinimli öğrencilere yönelik olarak geliştirilen eğitim materyalleri uygulanmıştır. Öğretmen adaylarına yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı sağlayan şenlik TED Üniversitesi Çok Amaçlı Salon ve Fuaye Alanı’nda yapılmıştır.