TED Ambassadors’ projesi kapsamında TED Kocaeli Koleji’ne ziyaret gerçekleştirildi!

TED Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği dördüncü sınıf öğrencilerimiz Eda Nur Şahin, Eda Kemerli ve Gökçe Ursavaş Türk Eğitim Derneği ve TED Üniversitesi ortak çalışmasıyla yürütülen ‘TED Ambassadors’ projesi kapsamında 2-4 Ocak 2023 tarihlerinde TED Kocaeli Koleji’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz okul tanıtımı ile başlayarak 2,5 gün boyunca okulda ders gözlemi, ders planı hazırlanması, ders anlatımı, sınav gözetmenliği, soru çözümü, zümre toplantısına katılma, kaynak inceleme, kulüp tanıtımı, materyal hazırlama ve örnek durum çalışmaları üzerinde tartışma gibi birbirinden farklı görevler yaptılar. Böylelikle, TED kolejleri atmosferini, çalışma disiplin ve düzenini daha yakından tanıma fırsatı buldular. TED Kocaeli Koleji müdür ve müdür yardımcısı, matematik zümresi başta olmak üzere diğer tüm zümrelere ve okul görevlilerine misafirperverlikleri ve üst düzey ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.