2018 Nafi Atuf Kansu Eğitbilim Araştırmaları Ödül Töreni TED Üniversitesi’nde Gerçekleştirildi

2018 NAFİ ATUF KANSU EĞİTBİLİM ARAŞTIRMALARI ÖDÜL TÖRENİ TED ÜNİVERSİTESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2018 yılı Nafi Atuf Kansu Eğitbilim Araştırmaları Ödülleri, bu yıl TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyemiz Dr. Sibel Akın, ODTÜ’den Dr. Ömer Çalışkan ve Prof. Dr. Cennet Engin Demir, “Türkiye’deki Üniversite Öğrencilerinin Sivil Katılım Düzeyleri-Bir Devlet Üniversitesi Örneği” konusunda ortak yazımlı makaleleri ile “makale dalı”nda; Siirt Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Resul Babaoğlu “Osmanlı’dan Cumhuriyete Mekteb-i Mülkiye (1859-1960) adlı tezi ile “tez dalı”nda; Mehmet Baydur ise “Köy Enstitülerinin Düşün Babası-İsmail Mahir Efendi” adlı kitabı ile “kitap dalı”nda ödüllerini aldı.

Tören, Rektörümüz Prof. Dr. Belgin Ayvaşık, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yüksel Kavak, Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, Ulusal Eğitim Derneği Başkanı Nazım Mutlu ile çok sayıda öğretim üyesi, eğitimci ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.