24 Kasım Öğretmenler Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI...

24 Kasım Öğretmenler Günü, bu yıl TEDÜ Eğitim Fakültesi ve EduAction Öğrenci Topluluğu iş birliğiyle düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz Anıtkabir'i ziyaret ederek, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün mozalesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir ziyaretinin ardından, TED Üniversitesi’nde Zurich Vakfı, Zurich Türkiye ve Türk Eğitim Derneği ortaklığı ile yürütülen “Eğitimin Sigortası: Öğretmenlerimiz Projesi” kapsamında yer alan ve Türkiye’nin farklı illerinde çalışan öğretmenlerimizle, “Köy Okullarında Eğitim” konulu bir panel gerçekleştirildi. Sınıf Öğretmenlerimiz Ayşe Yüksel, Derya Altay, Fatma Korkmaz ve Nazmiye İrem Fener, kendileri ve çalıştıkları okullar hakkında bilgi verdikten sonra tecrübelerini paylaştılar. Panel bitiminden sonra, öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen piyano resitali eşliğinde TEDÜ'lüler, kokteyle katıldı.