Başkent Öğretmen Atölyeleri V: Ses Temelli Erken Yaş Yabancı Dil Eğitimi Webinarı!

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği programı öğretim üyelerinden Doktor Öğretim Üyesi Melike Ünal Gezer erken yaş yabancı dil öğrenenlerle çalışan İngilizce öğretmenlerine yönelik "Sound Sense: Phonics and Phonological Awareness" başlıklı bir webinar düzenlemiştir. Milli Eğitim Bakanlığı ve TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğinde düzenlenen Başkent Öğretmen Atölyeleri V kapsamında sunulan webinar erken yaş okuryazarlığın temelini oluşturan ses temelli öğrenme modeline dikkat çekmeye çalışmış ve ses temelli öğrenme modelinin erken yaş yabancı dil öğrenenlerle sınıf içi uygulamalarından örnekler paylaşmıştır.