EDU 401 Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Projeleri...

2018 -2019 Akademik Yılı Güz Dönemi'nde Eğitim Fakültemizdeki tüm öğrencilerin aldığı EDU 401 Toplum Hizmeti dersindeki pek çok öğrencimiz, destek verecekleri toplum hizmeti projesi olarak “TED Tam Destek Projesi’ni seçmişlerdir. Bu proje çerçevesinde öğrencilerimiz hafta sonları burslu öğrenciler için düzenlenen ders ve sosyal destek çalışmalarına katılmışlardır. Buna ek olarak TED tarafından burs alan öğrencilerin yaş ve gelişim ihtiyaçlarını göz önüne alarak onların ihtiyaç duyabilecekleri çeşitli konularda (arkadaşlık ilişkileri, kariyer ve meslek seçimi, zorbalıkla başa çıkma, değerlerimiz vb.) rehberlik etkinlikleri ile önleyici ve bilgilendirici uygulamalar geliştirerek TED Ailesi'ne katkıda bulunmuşlardır.