TED İnsan Kaynakları Yönetimi Öğrencilerimizle Buluştu...

TED İnsan Kaynakları Yönetimi Öğrencilerimizle Buluştu

Türk Eğitim Derneği Okullar İnsan Kaynakları Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Dicle Çolpan, TED Okullarının personel alımı sürecine ilişkin bilgilerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD öğrencileri başta olmak üzere Sınıf Eğitimi, Okul Öncesi Eğitimi, İngiliz Dili Eğitimi ve Matematik Eğitimi anabilim dalı öğrencilerimiz ve Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Voltan Acar katılım gösterdi.

Dicle Çolpan, Türkiye’nin dört bir yanındaki TED Okullarına öğretmen ve psikolojik danışman seçilirken nelere dikkat edildiğini, sınav ve mülakat süreçlerinin nasıl ilerlediğini detaylı bir şekilde anlattı. Fakülte öğrencilerimize sadece TED Okullarına başvururken değil diğer başvurularında da faydalı olacak bilgiler verdi.

Sunumun ardından öğrencilerimizin soruları için de vakit ayırıp onlara yardımcı olan Dicle Çolpan’a ve Caner Bilgin’e katkıları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.