Matematik Eğitimi Günü-Ankara 17 Mayıs 2024 Günü TEDÜ'de!!

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile  işbirliğinde Matematik Eğitimi Günü-Ankara (MEGA’24) 17 Mayıs 2024 Cuma günü gerçekleşecektir. Birbirinden değerli konuşmacıların katkı vereceği etkinliğe linke tıklayarak kayıt yapabilirsiniz.

prog

Türkiye’de Tüm Lisans Programları Akredite Olan Tek Eğitim Fakültesiyiz!

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak tüm lisans programlarımızın Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Eğitim Fakülteleri için yetkilendirilmiş tek resmi kuruluş olan Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından yeniden akredite edildiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Fakültemiz bu yönüyle hâlihazırda Türkiye’de tüm lisans programları akredite olan tek Eğitim Fakültesi olma özelliğini taşıyor!

Abone ol